(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Acknowledge Sport Innovation

Wij hebben een passie voor sport en innovatie. Deze passie is ontstaan uit een groep gedreven mensen vanuit de sport en het bedrijfsleven. Elke dag werken we keihard aan het neerzetten van de mooiste prestaties. We leren van elkaar en stellen onze doelstellingen regelmatig bij. Ons hoofddoel? De meest bloeiende en innoverende organisatie worden en blijven. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en willen deze realiseren samen met jou.

Ischa is als manager sportinnovatie de belangrijkste schakel. Met zijn ervaring uit de topsportwereld en zijn eindeloze creativiteit is hij de drijvende kracht achter Acknowledge Sport Innovation.

Kom in contact met Ischa!
Ischa Immers
Manager sportinnovatie
Ischa Immers

Wij combineren sport en technologie

Topsport weet ons vaak te boeien. De kijkcijfers van de Olympische spelen, het WK voetbal of de Tour de France zeggen genoeg. Technologie wordt steeds vaker ingezet om tot betere prestaties te komen. Maar niet alleen in de sportwereld komt technologie om de hoek kijken, ook binnen bedrijven is topsport aan de orde van de dag. We nemen afscheid van termen als ‘leidinggevende’ en verwelkomen de coaches. 

ONZE SAMENWERKINGSPARTNERS

Wij werken intensief samen met diverse experts en specialisten. Dankzij onze samenwerking zijn we in staat voor elk individueel project de beste en meest geschikte mensen in te schakelen, op welk vakgebied dan ook. En daar zijn we trots op.