(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Inspiratiesessies

Om jou te inspireren organiseren we speciale sessies waarin topsporters en topsportcoaches je mee nemen in hun belevingswereld. Je ontdekt hoe zij hun zienswijze koppelen aan de omgeving. Vanuit daar maken wij de vertaalslag naar het bedrijfsleven. We inspireren jou en je personeel op een leuke en verfrissende manier.

Inspiratiesessies
Inspiratiesessies

Een topsportcultuur binnen je organisatie

Wij werken samen met verschillende sprekers uit diverse takken van sport en voor verschillende doelgroepen. Een sessie moet bij je passen. Dus kijken we altijd goed naar de doelgroep. Is de sessie bedoeld voor je medewerkers? Of juist voor coaches binnen je organisatie? Op basis daarvan komen wij met de beste spreker.

lecture.png

Toonaangevende sprekers

We werken samen met grote namen uit de sportwereld. Topsporters en topsportcoaches nemen je mee in hun persoonlijke verhaal en inspireren je om tot het maximale resultaat te komen.

trafficlight_green.png

Meteen aan de slag

Je ontvangt handige tips en tricks: creëer een winnaarsmentaliteit, leidinggevend coachen en een topsportcultuur binnen jouw organisatie. Jij kunt meteen aan de slag!

users5.png

Het beste uit je team

Ontdek de voornaamste bouwstenen: de beste medewerkers, de beste coach én de beste leeromgeving. Wij vertellen je hoe je het beste uit je organisatie haalt.

inspiratiesessie topsportcultuur binnen jouw organisatie

Een sterke mentaliteit is cruciaal.

Het bepaalt hoe je met uitdagingen omgaat en hoe snel je jouw doel bereikt.

Wanneer je je doel bereikt win je.

Laat je inspireren.