(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

individuele coaching

Bij onze individuele coaching staan jij en je organisatie centraal. Medewerkers vormen een team en elk team heeft een coach nodig. Maar wat voor type coach past bij jouw organisatie? En wat voor type leiderschap past bij jou? Samen met jou doorlopen we het gehele traject en zorgen we ervoor dat de topsportcultuur in jouw organisatie wordt geïmplementeerd.

Individuele coaching
Individuele coaching

Win de wedstrijd

Jij als directeur bepaalt de formule voor je organisatie. Daarom is het belangrijk vooraf te bepalen waar jij jezelf opstelt. Tijdens het individuele coaching traject voorzien we je van zes principes om een topsportcultuur te creƫeren en geven we tips om de beste coach te worden.

users.png

Persoonlijke benadering

Samen met jou onderzoeken we je organisatie en stellen we een actieplan op. Alles is op maat en ook na het traject blijven we evalueren om het mooie resultaat te behouden.

users_relation2.png

Professionele coaching

In de topsport weet iedereen dat een topcoach een absolute voorwaarde is voor topprestaties. Daarom helpen onze beste coaches jou om er ook een te worden.

goal_ball.png

Doelgericht werken

Tijdens het traject werken we doelgericht en efficiƫnt. We bieden geen kant en klare oplossing, maar gaan voor het beste resultaat binnen jouw organisatie.

Individuele coaching

Mentale weerbaarheid, talentontwikkeling, structuur, doorzettingsvermogen en vertrouwen.

Dit is nog maar een kleine greep uit de drivers voor een topsportcultuur.

Ga aan de slag!